Blackpink
A YG Entertainment 2016. június 29-én hozta nyilvánosságra a csapat felállását és nevét. A BLACKPINK az első lánycsapata a vállalatnak, amely hét év után debütált, augusztus 8-án, a Square One nevű kislemezükkel.A banda nevének jelentése összetettebb, mint első látásra tűnik. A rózsaszínt (pink) általában a csinossággal és aranyossággal asszociálják, de a fekete (black) jelzi, hogy ez nem minden, tehetség nélkül ugyanis lehetetlen érvényesülni, illetve, hogy a banda mindkettő tulajdonsággal bír. Még több infó >>

 
Chat Box
Csevegésre vágysz? akkor itt megteheted! De kérlek pár szabályt azért tarts be! Ne beszélj csúnyán, Ne szidd az oldal vagy a szerkesztőt, cserét pedig itt nyugodtan kérhetsz!
 

Megjelenések

A lányok hosszú idő után végre újra aktívak! 2020 minden bizonnyal az ő évük lesz! Ebben az évben jelenik meg az új albumuk is, és a How you like that c. számuk is rekordokat döntöget. Itt az épp aktuális megjelenéseket követheted nyomon. 

Dal: Ice Cream
Megjelenés: 2020.08.22
Előadók: Blackpink, Selena Gomez
Név: The Album
Megjelenés: 2020.10.02
Kiadó: YG - Interscope
 


 
 
Elit és Top partnerek
Tartozz te is az oldal partnerei közé! Nem kell mást tenned mint a Chatben írni, képpel teszlek ki így kérlek te is tegyél így (kivéve a Top cseréknél) Jelentkezz bátran! Szabad hely: 14/8

 

      
      

Top csere, Top csere, Top csere, Top csere, Top csere
 

Szerkesztő: Kriszti Tárhely: Gportal
Indulás: 2020.08.22 Kategória: Blackpink
Köszönet: AemyDesign Tartalom: G-Portál


Az oldal nem áll kapcsolatban egyik taggal sem ez csak egy rajongói oldal! Az oldalon minden saját írás de ha nem, a forrásomat mindig feltüntetem! 
(c) Blackpink-source.gp
Rose Lisa Sticker by BLACKPINK for iOS & Android | GIPHY
 

 

Blinks
Indulás: 2020-08-13
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A design az Aemy Design munkája!
Blackpink

190816 BLACKPINK - Kill This Love JP Version Individual Members ...
Csapat nevének jelentése: Nevükkel ellentmondanak annak a sztereotípiának, miszerint a rózsaszínről sokaknak a szépség, az ártatlanság és a kedvesség jut eszébe, így a feketével párosítják, ami mögött tehetség rejlik. Magyarán nem elég szépnek lenni, tehetségesnek is kell lenni. 

Tagok száma: 4 (2 koreai, 1 thaiföldi és 1 új-zélandi származású) 

Fanclubjuk neve: BLINK 

Fanclubjuk nevének jelentése: A BLACKPINK név kombinációja, illetve magyarul fényt is jelent. Azaz ezzel arra akarnak utalni, hogy a rajongóik a fény a sötétben, ők megvilágítják a helyes utat, amelyen közösen járnak. 

Mottójuk: "BLACKPINK in your area."  (Blackpink a területeden van)

Hivatalos debütálás: Dél-Koreában: 2016 augusztus 8. Japánban: 2017 augusztus 30. 
Műfaj, melyet képviselnek: Hip-hop, K-pop, R&B

Ügynökségük: Dél-Korea: YG Entertainment 
Japán: YGEX / Avex Group 
USA: Interscope Records


BLACKPINK CANADA 🇨🇦 🍦 on Twitter: "BLACKPINK DESKTOP WALLPAPER ...

DEBÜTÁLÁS ELŐTT: 
2016 májusában a YGE bejelentette, hogy júniusban szeretné bemutatni az új lánycsapatát, majd június 1-jén meg is jelentek az első bemutatkozó képek, melyeken Jennie szerepelt. Egy héttel később Lisáról jelentettek meg fotókat, aki fel is töltött egy videót az ügynökség hivatalos YouTube csatornájára. Őt követően Jisoo-t mutatták be, akit már sokan ismerhettek egyéb reklámokból és videoklipekből. Végül utolsó tagként Rosé-t ismerhettük meg, aki már korábban együtt dolgozott G-Dragon 2012-es "Without You" dalában. Június 29-én a YGE közölte, hogy a lányok BLACKPINK néven fognak tevékenykedni, illetve a csapat debütálására július végén kerül sor, ám ezt elhalasztották augusztus 8-ra.


2016 - DEBÜTÁLÁS ÉS A SQUARE TWO-VAL VALÓ VISSZATÉRÉS: 
Augusztus 3-án a YG Entertainment feltárta az első promóciós közös képeket, a fotókon a tagok retro ruhákat és pasztell színeket viselnek, ezzel elegáns is kifinomult érzést keltve. Augusztus 5-én az egyéni képek mellett megtudhattuk azt is, hogy bemutatkozó kislemezük neve  "Square One" amelyen két dal lesz lelhető, köztük a "Whistle" és a "Boombayah", amiket Teddy komponált. Nyolcadikán az ígért időpontban kiadták a lemezt és a két dalhoz tartozó videoklipet is feltöltötték a YouTube-ra. A "Whistle" minimalista, hip-hop dallamokkal rendelkezik, mely álmodozó és egyben érzéki hangulatot is kelt a hallgatókban, míg a "Boombayah" egy pörgősebb szerzemény.  A dalok videoklipjét Seo Hyun Seung rendezte, akinek számos népszerű dal videóját köszönhetünk, mint a BigBang "Fantastic Baby"-jét vagy a 2NE1 "I Am The Best"-jét. Sőt, a számokhoz készült koreográfiát összesen négy koreográfus hozta össze, az egyik a világhírű Paris Goebel, aki például a BigBang "Bang Bang Bang" és Justin Bieber "Sorry" táncát is ő találta ki. A debütáló konferencián a YGE kijelentette, hogy a BlackPink-nek nem lesz vezetője, mert mind a négyen egyformán támogatni fogják egymást a nehéz időkben, de a rajongók Jennie-t emelték ki nem hivatalos vezetőnek. Nemsokkal debütálásuk után a négy lány a Reebok-nak, Saint Scott -nak és a Moonshot-nak állt modellt, valamint Lisa is hivatalosan a Nonagon arca lett. Szeptember 15-én a YG Entertainment beszámolt arról, hogy a BlackPink november elején két vadonatúj számmal fog jelentkezni, és már szeptember 16-án elkezdték a forgatásokat. Okóber 20-án az ügynökség közzétett egy fotót, melyen megerősítették a lányok tényleges visszatérésének dátumát, mely a november 1-jére esett, illetve azt is közölték a rajongókkal, hogy a kislemezük "Square Two" névvel fog futni. Két nappal később egy újabb bejelentést tettek, miszerint a csapat fel fog lépni az M!Countdown-on és az Inkigayo-n is, valamint láthatóak lesznek a Weekly Idol műsorban is. Nemsokkal ezután közölték velünk a két dal címét, az egyik a "Playing With Fire", amely egy közepes tempójú tropical house szám, a másik pedig a "Stay",ami az eddig megszokottaktól eltérően egy érzelmesebb ballada lesz akusztikus alap kíséretében, mely melankolikus hangulatot kölcsönöz. November 1-jén hivatalosan is a boltok polcaira került a kislemez, amelyen három dalra lelhetünk, a két előbb említett szerzeményen kívül meghallgathatjuk a "Whistle" akosztikus verzióját is. December 2-án megrendezésre került az Mnet Asian Music Awards, amely Dél-Korea legnagyobb díjátadó ünnepsége. A lányok elvitték a "Best of Next Artist"-ért járó díjat, valamint a "Whistle" megnyerte az év videóklipje címet is.

BLACKPINK CANADA 🇨🇦 🍦 on Twitter: "BLACKPINK DESKTOP WALLPAPER ...

2017 - AS IF IT'S YOUR LAST ÉS JAPÁN TEVÉKENYSÉGEK: 
2017 január 15-én a BlackPink Instagram oldalára felkerült egy titokzatos kép, melyen az a felirat volt látható, hogy Blink (BlackPink). Később Jennie megerősítette, hogy ez lesz a BlackPink fanclubjának neve, tehát, ha rajongója vagy a lányoknak, akkor büszkén mondhatod magad Blink-nek. Május 16-án az ügynökségük bejelentette, hogy a BlackPink nyáron Japánban is debütálni fog. A debütáló showcase-jük a Nippon Budokan sportcsarnokban lesz megtartva és szponzorálva lesznek Japán egyik legnagyobb divateseménye, a "Tokyo Girl Colletion" által. Augusztus 30-án meg is jelent az első japán nyelvű középlemezük, melyen az eddigi koreai dalaik lesznek rajta japánul, illetve a számok rap részei angolul hangzanak el. Június 13-án közzétettek egy fotót, melyen keresztül bejelentették, hogy hat hónap inaktivités után újra comebackelnek. A fotó egy római templom oszlopait ábrázolja rózsaszín háttérrel, illetve a visszatérésük dátuma, a június 22 is látható rajta középen. A várva várt időpontban közzé is tették az "As If It's Your Last" videoklipjét, amely az első 24 órában elérte a 13 milliós megtekintést, ezzel beelőzve a Twice "Knock Knock" és a BTS "Not Today" rekordját. Mindezek mellett nap után már 30 millió kattintásnál járt a videoklip, és az iTunes Worldwide Singles Charts első helyére is bekerültek több, mint 14 országban. December 25-én a lányok egyfajta karácsonyi ajándékként meglepték rajongóikat a "So Hot" című szám The Black Label  feldogozással, mely eredetileg a Wonder Girls dala. Az átalakított számot először az SBS Gayo Daejeon-on adták elő.

2018 - SQUARE UP:  
2018 elején a csapat elindította első varieté műsorát "BlackPink House" névvel, melyből közelebbről megismerhetjük a tagokat és számos vicces, aranyos pillanatnak lehetünk szemtanúi. Március 23-án folytatták Japán tevékenységüket mégpedig azzal, hogy megjelentették a "Re: BLACKPINK" című újracsomagolt lemezüket, melyen az eddigi összes számuk megtalálható koreai és japán nyelven. Majdnem egy év szünet után 2018 márciusában Yang Hyun Suk közzétett egy fotót Instagram fiókján keresztül, melyen az állt, hogy "Az április a Winner-é, a május a BlackPink-é", ezzel arra utalva, hogy valószínűleg tavasz végén vagy nyár elején a lányok visszatérnek egy új dallal vagy egy albummal. Május 10-én az a bejelntés érkezett, hogy a csapat már forgatja a főcímdalhoz a videoklipet, amely június elején jelenik meg. Május 25-én végre megtudhattuk első középlemezük kiadásának dátumát, amely Június 15. Június elején YouTube-on közzétettek egy kis ízelítőt a "Square Up" lemezen található dalokból, így kitudódott, hogy négy dalt fedezhetünk majd fel rajta, köztük a főcímdal a "DDU-DU-DDU-DU", "Forever Young", "Really" és a "See U Later". Egy év várakozás után végül kibocsátották a mini albumot és YouTube-ra is felkerült a főcímdal rövidfilmje. Ezzel a visszatéréssel a lányok hatalmasat arattak, ugyanis az első 24 órában elérték a 36.2 milliós megtekintést, ezzel lehagyva számos világhírú előadó szerzeményét. Továbbá a világ számtalan pontján első helyen végeztek az iTunes listán, mint például Magyarország, Japán, Spanyolország, Oroszország és Argentína. A "DDU-DU-DDU-DU" 2019 november 11-én elérte az 1 milliárd megtekintést YouTube-on, ezzel ők váltak az első koreai csapattá, akik elérték ezt a megtekintési számot. Szeptember 4-én az a hír söpörte végig az internetet, miszerint a BlackPink és Dua Lipa egy közös dalon dolgozik, melyet rövid időn belül maga Dua Lipa is megerősített. A közös műjük címe "Kiss and Make Up" lett, amelyet a "Dua Lipa: Complete Edition" albumán bárki meghallgathat október 19-étől. Három nappal később pedig kiderült, hogy a lányok már nem csak Dél-Koreában és Japánban terveznek tevékenykedni, hanem az Egyesült Államokban is, így az Interscope Records-al való szerződés által megtették az első lépésüket USA-beli álmuk eléréséhez. Nemsokkal e hír után azt a hírt kapták a rajongók, hogy mindegyik tag debütálni fog szólóban is, tehát novemberben Jennie meg is jelentette a "Solo" címre keresztelt dalát, őt pedig Rosé fogja követni, de a három lány bemutatkozásának pontosabb időpontját még nem tudni. Október 19-én az a hír érkezett, miszerint a csapat hamarosan megjelenteti első japán stúdió albumát, mely 12 változatban lesz elérhető. Az albumon, azaz a "BlackPink In You Area"-n szerepelni fognak az eddigi összes daluk koreai illetve japán nyelven is, DVD-n az eddig megjelent videoklipek lesznek rajta, valamint felvételeket is találunk a 2018 augusztusi BlackPink Arena Turnéjukról. A digitális boltokban már november 22-én elérhetővé válnak, de digitálisan november 23-án, fizikailag pedig december 5-én lesznek csak megszerezhetőek.


2019 - KILL THIS LOVE: 
Március 25-én a rajongók hosszas várakozás után megtekinthették az első előzetes fotót a visszatéréshez, melyen Lisa szerepelt vörös háttér előtt. Ekkor megtudhattuk, hogy a várható középlemezük címe "Kill This Love" lesz, illetve, hogy a videoklip forgatásának csak a negyedik napján tartanak. Később a többi tagról is megjelentek a teaser képek, illetve egy dallistát is kaptunk, melyről kiderült, hogy négy új dalra számíthatunk a "DDU-DU DDU-DU" remixén kívül. Köztük a "Don't Know What To Do", a "Kick It", "Hope Not" és persze a vezető dal, vagyis a "Kill This Love". Végük április 4-én éjfélkor, magyar idő szerint délután öt órakkor megjelent a várva várt videoklip, mely igazán látványosra sikeredett. A lányuk egyújabb rekordot döntöttek, hiszen 24 órán belül elérték a 49 millió 850 ezres megtekintést, ezzel megelőzve a BTS "Idol"-ját. 2019 október 16-án megjelent a "Kill This Love" japán albumuk is, amelyen összesen tíz olyan dalra lelhetünk, amelyek már korábban megjelentek koreai nyelven.

2020 - SOUR CANDY KÖZREMŰKÖDÉS, NYÁRI VISSZATÉRÉS: 
Lady Gaga április 22-én közzétette az új "Chromatica" albumának dallistáját, ezáltal bejelentve azt is, hogy egy közös dalt fog kiadni a BlackPinkkel "Sour Candy" címmel. A Groove-val való interjúja során elárulta, hogy ő kereste fel a lányokat, hogy szeretnének-e együtt dolgozni vele, természetesen igent mondtak, nagyon boldogak és motiváltak voltak a közreműködéssel kapcsolatban. "Meg akartam őket ünnepelni, mert ők is szeretik az erős nőket, mint amilyenek mi is vagyunk, és ők is meg akartak engem ünnepelni, nagyszerű időt töltöttünk el ezzel a számmal. Izgatottan hallgattam őket ahogyan koreaiul értelmezik a dal egyes részeit, majd mondtam nekik, hogy  igazán kreatív és szórakoztató lett. Le voltam nyűgözve amikor hallgattam őket énekelni." Mondta az énekesnő az interjú során. A négy lány is elmesélte, hogy hogyan jött szóba a közös dal ötlete: "Hallgattuk egymás dalait és egymás rajongói lettünk, így természetesen elfogadtuk ezt a projektet." A szerzemény végül az album hivatalos kiadása előtt egy nappal jelent meg május 28-án digitális formában. 2020 május 4-én megtudhattuk, hogy a tagok keményen dolgoznak visszatérésükön és már a klip forgatásán tevékenykednek. A YGE június 10-én közzétett egy előzetes posztert, melyen rajta szerepelt a BlackPink visszatérésének dátuma, azaz a június 26. Öt nappal később megjelentek a lányok előzetes fotói is, majd 16-án megtudhattuk, hogy a kislemez címe "How You Like That". A dalt szokás szerint Teddy közreműködésével jött létre, illetve R.Tee és 24 is segédkezett. Végül az ígért időpontban megjelent a várva várt új dal, mely újabb rekordokat döntött meg. Azon kívül, hogy számos zenei listán tarolt a szám, a videoklip, az első 24 órában elért több, mint 82 millió megtekintést. Ezzel a "How You Like That" lett a legnézettebb zenés videó az első 24 órában, maga mögé küldve a "BTS - Boy With Luv"-ját, "Badshah - Paagal"-ját és "Taylor Swift - Me"-jét is. Ez után az előzetes kislemez után a nyáron még egy újabb lemezt fognak kiadni, majd szeptemberben pedig a boltok polcaira kerül az első teljes albumuk is.Forrásom: Starity
(c)BLACKPINK-SOURCE.GP

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!